Двукратен шампион на Франция с ПСЖ се присъедини към Левски на

...
Двукратен шампион на Франция с ПСЖ се присъедини към Левски на
Коментари Харесай

Букарев потвърди пред БЛИЦ за сензационен трансфер в Левски

Двукратен първенец на Франция с ПСЖ се присъедини към Левски на лагера в Малта. 22-годишният Ервен Онденга укрепва " сините ". Колегите от " Спортал " осведомиха за привличането на някогашния състезател на ПСЖ, който може да бъде употребен и като нападател, и като крило. Той е първенец на Франция с ПСЖ - 2014 и 2016 г. 

" Да, Онгенда дойде. Вече е при тима. Доволни сме, тъй като изпреварихме няколко съществени клуба за привличането му ", изясни спортният шеф на Левски Асен Букарев пред БЛИЦ СПОРТ. 

Онгенда има и две Суперкупи на Франция, като през 2013-а даже се разписва в дуела за трофея - вкарвайки изравнителния гол против Бордо. Още като младеж пък печели в две разнообразни години наградата за гений номер едно на школата на ПСЖ. 

Въпреки положителните мачове през годините при парижани, поради извънземната конкуренция в лицето на Златан Ибрахимович, Единсон Кавани и още куп звезди, не съумява да се наложи за непрекъснато в отбора, макар че записва 16 мача и два гола за звездния тим на Лоран Блан.

Така при започване на предходната година минава в холандския Цволе. През лятото напуща отбора. В момента той е подготвен да възроди кариерата си и счита, че " сините " са уместно място за това, макар че в гръцките медии се появиха информации, че Олимпиакос също следи обстановката с Онгенда.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР